030 677 60 64 info@kodeboerderij.nl

de stagiaires

De stagiaires van Kinderopvang De Boerderij

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerkers niveau 2, 3 en 4 kunnen bij hun stage doen.

We plaatsen maximaal één stagiaire per groep, liefst voor 2 of 3 dagen gedurende een langere periode. Hierdoor worden zij een vertrouwd gezicht voor de kinderen en kunnen ze goed meedraaien in de groep.

De Boerderij

Onze huidige stagiaires

Dieter

Is op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig bij de BSO en op de peutergroepen. Dieter zit in zijn derde en laatste jaar van de opleiding tot pedagogisch medewerker.

Elize

Is op dinsdag en woensdag aanwezig bij de Konijnengroep. Elize zit in het tweede jaar van haar opleiding tot pedagogisch medewerker.

Kim

Is op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig op de kuikentjesgroep. Kim zit in het derde en laatste jaar van de opleiding tot pedagogisch medewerker.

Tess

Is op donderdag en vrijdag aanwezig bij de Konijnengroep. Tess zit in het eerste jaar van haar opleiding tot pedagogisch medewerker.

Noa

Is op donderdag aanwezig op de Graanschuur en ’s middag bij de BSO en op vrijdag bij de Muizengroep. Noa zit in het eerste jaar van de opleiding tot pedagogisch medewerker.

De Boerderij

stageplek

Je stage bij ons doen?

Volg je een opleiding tot Pedagogisch Medewerker en zoek je een gezellige, leerzame stageplek? We nodigen je uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons gezellig team.

Baby groepen

BSO groepen

Peuter groepen

jaar actief

Contact

Locatie: Enghlaan 6A, 3543 BD Utrecht

Telefoon: 030 – 677 60 64

Email:  info@kodeboerderij.nl