030 677 60 64 info@kodeboerderij.nl

Oudercommissie

Betrokken en kritisch

De oudercommissie van De Boerderij is enorm belangrijk voor onze organisatie. Zij vormen de schakel tussen de ouders en de kinderopvang, en zorgen voor een betrokken en kritische mening over allerlei beslissingen.

Ongeveer eens in de 4 maanden vergadert de oudercommissie samen met de directie. Aan bod komen onderwerpen als de organisatie, regelgeving, het jaarplan, activiteiten, en voorgestelde veranderingen. De oudercommissie adviseert de directie en heeft daarmee rechtstreeks invloed op het reilen en zeilen van De Boerderij.

Wat de oudercommissie ook doet

De oudercommissie is ook (mede)organisator van feesten en activiteiten. Ook zorgen zij dat onze pedagogisch medewerkers een kaartje en/of attentie krijgen bij een verjaardag of andere feestelijke gelegenheden. Ook daarmee dragen zij bij aan een gezellig, pedagogisch sterk klimaat op De Boerderij.

De Boerderij

Contact

Contact met de oudercommissie

Wil je iets voorleggen of bespreken met de oudercommissie? Je mag altijd contact met ons opnemen. Lijkt het je leuk om zelf lid te worden van de oudercommissie? Dan horen we ook graag van je. 

Je bereikt ons via oc.deboerderij@gmail.com

Baby groepen

BSO groepen

Peuter groepen

jaar actief

Contact

Locatie: Enghlaan 6A, 3543 BD Utrecht

Telefoon: 030 – 677 60 64

Email:  info@kodeboerderij.nl