030 677 60 64 info@kodeboerderij.nl

Familiebedrijf

Ons familiebedrijf: Kinderopvang De Boerderij

Kinderopvang De Boerderij is een familiebedrijf, ontstaan vanuit enthousiasme en passie voor het werken met kinderen.

De Boerderij

Van moeder Anita…

Ik ben Anita Steenbakker, oprichter van Kinderopvang De Boerderij. Mijn loopbaan begon in de gehandicaptenzorg. In mijn vrije tijd gaf ik zwemles aan kinderen, en was ik mede-organisator van waterpolo-jeugdkampen.

Op mijn 23ste begon een nieuw avontuur: ik verhuisde naar De Boerderij. Samen met mijn toenmalige partner zorgde ik voor 200 varkens en 40 meststieren – en voor onze drie kinderen.

In 1998 besloot ik mijn liefde voor De Boerderij te combineren met mijn enthousiasme voor het werken met jonge kinderen. De dieren vertrokken, de schuren werden verbouwd en ik werd eigenaar van Kinderopvang De Boerderij, toen nog alleen voor 0 tot 4 jaar. In 2013 startten we met de BSO, waardoor we nu complete opvang kunnen bieden van 0 tot 12 jaar.

… Naar dochter Edith

Ik groeide op De Boerderij op. Als kind genoot ik van alle ruimte die ik had om te rennen, spelen en ontdekken – net als de kinderen op ons kinderdagverblijf.

Net als mijn moeder ben ik gek op kinderen en wilde ik graag in deze sector werken. Ik begon met de opleiding SPW, switchte naar MBO-4 Kinderopvang en sloot af met een HBO-opleiding Pedagogisch Management in de Kinderopvang.

Een werkplek vinden was natuurlijk niet lastig. In de afgelopen 9 jaar werkte ik in verschillende functies en groepen. Als invalkracht, vaste medewerker op een eigen groep, praktijkopleider, assistent leidinggevende en leidinggevende. En sinds 2017 ben ik mede-eigenaar van Kinderopvang De Boerderij. 

De Boerderij

 

Kleinschalig en vertrouwd

Samen met ons team van pedagogisch medewerkers zijn we iedere dag bezig om de kinderen een leuke tijd te bieden. We kiezen bewust voor een kleinschalige opzet, waarin ieder kind zich vertrouwd en gezien voelt. Het maakt ons blij als we zien hoe de kinderen genieten van ons grote buitenterrein en op de groepen. Daar doen we het voor!

 

Baby groepen

BSO groepen

Peuter groepen

jaar actief

Contact

Locatie: Enghlaan 6A, 3543 BD Utrecht

Telefoon: 030 – 677 60 64

Email:  info@kodeboerderij.nl