030 677 60 64 info@kodeboerderij.nl

Buitenruimte

De buitenruimte op De Boerderij

Onze kinderopvang is gevestigd in een voormalig boerderij. We beschikken dan ook over prachtig ruim buitenterrein. Kinderen kunnen volop spelen, rennen en genieten van de zon, wind en zelfs regen.

Het terrein is speels ingericht met een klauterberg, glijbaan, fietspaadjes en ruime zandbakken. In de schuur staat allerlei speelgoed klaar: fietsen, dieren, houten blokken, kwasten om lekker met water te verven. Er is voor iedereen iets te doen, of een kind nu vol energie wil rondfietsen of rustig wil bouwen.

De Boerderij

 

Babyweide

Voor de allerkleinsten is er een aparte babyweide. Hier kunnen baby’s lekker liggen. Ze kriebelen met hun handjes door het gras en voelen de wind in hun haren. En omdat de weide omheind is, hebben ze geen hinder van druk spelende peuters en kleuters.

Buitenbedden

Op onze kinderopvang spelen we niet alleen veel buiten, de kinderen slapen ook vaak buiten. In onze buitenbedden slapen ze heerlijk, dankzij de frisse lucht en het zachte omgevingsgeluid. De bedden staan beschut tegen regen, en bij kou kleden we de kinderen lekker warm en veilig aan. 

De Boerderij

 

Beleef de natuur

Met onze moestuin leren kinderen hoe hun groente en fruit langzaam groeit. We planten samen zaadjes en verzorgen de planten. Ook brengen we regelmatig een bezoekje aan de konijnen, kippen, schapen en lammetjes verderop. De kinderen strooien voer, en misschien ligt er zelfs een ei in het kippenhok.

Inschrijven

Je kind inschrijven op Kinderopvang De Boerderij?

Heb je interesse om je kind bij ons in te schrijven? Je bent van harte welkom. Alle informatie over aanmelden vind je hier. Heb je andere vragen en vind je het antwoord niet op deze website, neem dan gerust contact met ons op.

Baby groepen

BSO groepen

Peuter groepen

jaar actief

Contact

Locatie: Enghlaan 6A, 3543 BD Utrecht

Telefoon: 030 – 677 60 64

Email:  info@kodeboerderij.nl