030 677 60 64 info@kodeboerderij.nl

BSO

De Boerderij

De BSO: buitenschoolse opvang van 4-12 jaar

Opvang na school, op studiedagen en in vakanties

De BSO is er voor schoolgaande kinderen tussen 4 en 12 jaar. Op De Boerderij hebben zij een heerlijke plek om te spelen, ontdekken en relaxen. Er zijn 3 BSO-groepen, ingedeeld op leeftijd: 4-6 jaar, 5-8 jaar en 7-12 jaar. Je kunt kiezen voor vaste wekelijkse opvang, maar ook voor opvang alleen tijdens schoolvakanties. 

Onze medewerkers halen de kinderen op van school. Dit doen we bij de volgende scholen: Ridderhof school, Hof ter weide, Vrije school en de Willibrord in Vleuten. 

Buiten spelen of gezellig chillen

Op De Boerderij mag alles en moet niks. Het belangrijkste is dat de kinderen een toffe tijd bij ons hebben. Daarom mogen ze zelf ideeën aandragen voor activiteiten en waar mogelijk, gaan we dat uitvoeren. Ons terrein biedt volop mogelijkheden: kletsen in de knusse zithoek, lekker voetballen of skelteren, spelen in de zandbak of met de Lego, een boomhut bouwen of samen iets lekkers koken. En alles onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers, die veel aandacht voor de kinderen hebben en graag een luisterend oor bieden.

BSO

Het vakantieprogramma van de BSO

Vakantie is leuk, ook op de BSO. Op De Boerderij maken we van elke schoolvakantie een feestje. Samen met de kinderen bedenken we een programma vol leuke en leerzame activiteiten. Op ons grote buitenterrein is van alles te beleven. Samen een groot kunstwerk maken? Een zandkasteel bouwen? Tellen hoeveel insecten we kunnen vinden? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een vakantie-opvang vol ontdekkingen en vol plezier.

Pedagogische visie

Ons pedagogisch beleid is geïnspireerd door de visies van Emmi Pikler en Reggio Emilia. We bieden de kinderen veel structuur en veiligheid, bijvoorbeeld door vaste groepsindelingen te hanteren en door veel op ooghoogte met de kinderen te praten. Tegelijk is er veel ruimte voor nieuwsgierigheid. We moedigen eigen ideeën aan, en de kinderen krijgen veel vrijheid in activiteiten. De natuur speelt een grote rol bij ons: niet alleen door veel buiten te zijn, maar ook door natuurlijke materialen naar binnen te halen.

 

BSO

Inschrijven

Je kind inschrijven op Kinderopvang De Boerderij?

Heb je interesse om je zoon of dochter bij ons in te schrijven? Je bent van harte welkom. Alle informatie over aanmelden vind je hier. Heb je andere vragen en vind je het antwoord niet op deze website, neem dan gerust contact met ons op.

Baby groepen

BSO groepen

Peuter groepen

jaar actief

Contact

Locatie: Enghlaan 6A, 3543 BD Utrecht

Telefoon: 030 – 677 60 64

Email:  info@kodeboerderij.nl